Despre noi

Ambalaje Comerciale şi Industriale

Înfiinţată în anul 2014, compania Ambalaje Comerciale şi Industriale este formată dintr-o echipă tânără, însă cu o experienţă vastă pe piaţa ambalajelor, care vă oferă consultanţă în conceperea, alegerea şi producţia ambalajului care vă este necesar. Firma este structurată in 4 departamente: producţie, logistică, design şi consultanţă/vânzări.

 

În prezent, gama noastră de produse conţine ambalaje, pungi, sacoşe, saci, folii (tubulare, semitubulare, film, laminate) din polietilenă (densitate joasă/medie/înaltă), polipropilenă (CPP, BOPP) şi hârtie (HKA, HKN), personalizate ulterior în funcţie de solicitarea clientului.  Cu o tehnologie de ultimă generaţie vă putem oferi ambalaje de înaltă calitate, ce îndeplinesc atât exigenţele dumneavoastră, cât şi toate normele impuse de legislaţia în vigoare.

 

Mizând pe seriozitate şi transparenţă faţă de clienţii noştri, astăzi ne mândrim cu un portofoliu stabil de clienţi interni şi externi, pe pieţele din Italia, Spania şi Republica Moldova.

 

 
  • UnitateCredem în munca în echipă şi apreciem aportul fiecărui angajat. Colaborăm cu partenerii noştri pentru ca fiecare comandă să îndeplinească standardele de calitate.
  • IntegritateToate activităţile pe care le întreprindem se bazează pe transparenţă şi corectitudine, din dorinţa de a avea un comportament etic faţă de clienţii noştri.
  • AmbiţieNe străduim să progresăm şi să oferim cele mai bune servicii. Echipamentele noastre sunt de ultimă generaţie iar tehnicile folosite sunt mereu în perfecţionare.
  • SeriozitateRespectăm termenele pe care le avem şi ne onorăm contractele de fiecare dată. Suntem atenţi la fiecare detaliu şi încercăm să avem o colaborare cât mai bună cu clienţii.

CLIENŢI ŞI PARTENERI

 

cere-oferta

lk

fbb

lk