Saci

Compania Ambalaje Comerciale și Industriale produce saci din polietilenă pentru diferite domenii, fiind o soluție accesibilă pentru depozitarea și transportul produselor.

Uz universal

Sacii pentru uz universal sunt făcuți din polietilenă de joasă densitate (LDPE). Aceștia pot fi confecționați cu pliuri laterale sau fără pliuri. Aceștia pot fi utilizați atât pentru transportul de alimente (carne, pește, etc) cât și pentru transportul de materiale (LDPE regranulat).

Uz menajer

Sacii pentru uz menajer sunt făcuți din polietilenă de joasă densitate (LDPE). Aceștia pot fi confecționați cu pliuri laterale sau fără pliuri. În general, sunt utilizați pentru colectarea deșeurilor menajere sau industriale.

Uz agricol

Sacii pentru uz agricol sunt făcuți din polietilenă de joasă densitate (LDPE). Aceștia pot fi confecționați cu pliuri laterale sau fără pliuri. În general, sunt utilizați pentru depozitarea sau transportul produselor agricole (faină, grâu, etc).

Pentru peleţi

Sacii pentru uz agricol sunt făcuți din polietilenă de joasă densitate (LDPE). Aceștia pot fi confecționați cu pliuri laterale sau fără pliuri. În general, sunt utilizați pentru depozitarea sau transportul deșeurilor lemnoase.

cere-oferta

lk

fbb

lk