Sacoşe

Sacoșa reprezintă un ambalaj comun, dar foarte folositor, fiind foarte utilă în promovarea unui brand. În ciuda dimensiunilor relativ reduse, sacoșa poate transporta o greutate  între 1-15 kg. fiind o soluție rezistentă și practică.

Compania Ambalaje Comerciale și Industriale realizează sacoșe din polietilenă de densitate joasă, medie sau înaltă, personalizate în maxim 6 culori speciale, pe mașină de imprimat flexografică, putând reproduce cu fidelitate imagini cu o rezoluție de până la 150 dpi.

Banană

Sacoșele tip banană sunt realizate din polietilenă de joasă densitate (LDPE) și înaltă densitate  (HDPE). Acestea reprezintă o soluție rezistentă, fiind utilizată în general în supermarket-uri.

Maieu

Sacoșele tip maieu sunt realizate din polietilenă de joasă densitate (LDPE) și înaltă densitate (HDPE). Acestea pot fi neimprimate sau imprimate în maxim 6 culori. Sacoșele tip maieu reprezintă o soluție practică și rezistentă.

Cu mâner aplicat

Sacoșele cu mâner aplicat sunt realizate din polietilenă de joasă densitate (LDPE). Reprezintă o soluție elegantă pentru promovarea unui brand, ieșind în evidență foarte ușor.

cere-oferta

lk

fbb

lk